Mies kosketteli toisten lihaksia – tuomittiin seksuaalisesta ahdistelusta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nigerialaissyntyinen kehonrakentaja Akinwale Arobieke on äskettäin tuomittu miesten seksuaalisesta ahdistelusta. Arobieke on nimittäin kosketellut ja puristellut miesten lihaksia Manchesterin julkisen liikenteen kulkuneuvoissa.

Akinwalea on aiemminkin syytetty miesten lihasten koskettelusta julkisilla paikoilla ja nyt hänet on viimein tuomittu teoistaan. Arobiekella on todettu olevan eräänlainen pakkomielelle puristella ja mitata mittanauhalla toisten miesten lihaksia.

Uhrien mukaan Akinwale kiihottui seksuaalisesti ottaessaan mittoja miesten lihaksista. Arobieken tapausta on käsitelty oikeudessa aiemminkin ja hän sai silloin oikeudelta määräyksen, joka kieltää miestä puristelemasta, tunnustelemasta tai mittaamasta toisten ihmisten lihaksia.

Akinwale on hiljattain rikkonut määräystään. Mies nimittäin pyysi opiskelijaa näyttämään hauiksensa junassa. Arobieke kaivoi mittanauhan esiin ja sitten hän alkoi kosketella opiskelijan lihasta.

Määräyksen rikkomisen johdosta mies on nyt tuomittu teostaan. Tarkempia tietoja miehen tuomiosta ei ole julkaistu, mutta monet epäilevät, että mies on tuomittu ehdolliseen vankeusrangaistukseen ja sen lisäksi hänen täytyy maksaa korvauksia uhreilleen. Metro-lehden mukaan Akinwale on edustanut itseään asiaa koskevissa oikeudenkäynneissä.