Video paljastaa: Nainen antaa rukkaset tylymmin kuin mies

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miehet lähestyvät kadulla useammin naisia kuin naiset miehiä. Monissa kaupungeissa miesten harrastama vislaaminen tai törkeyksien huuteleminen naisten perään on jopa ongelma, minkä vuoksi moni nainen saattaa miehen lähestyessä olla välittömästi torjuva häntä kohtaan.

Näissä tapauksissa valitettavasti myös vilpittömät iskuyritykset saattavat jäädä naisilta huomaamatta. Whatever-kanava julkaisi YouTube-videon, jossa näkyy heidän suorittamansa sosiaalinen kokeilu. He halusivat nähdä, miten naiset suhtautuvat heitä jututtaviin miehiin, ja miten miehet suhtautuvat naisiin. Ero naisten ja miesten välillä oli arvatenkin todella hurja.

Naisia lähestyvät miehet saivat heti kylmää kyytiä. Naiset eivät jääneet kuuntelemaan heidän asiaansa ja alkoivat jopa haistattelemaan heille flirttaavalle miehelle. Miehillä ei ole mitään mahdollisuutta saada naisten aitoa kiinnostusta tai heidän huomiotaan, ja useimmiten naiset vain kävelivät ohitse töykeästi.

Miesten kohdalla kokeilu oli täysin erilainen. Kun nainen lähestyi heitä, miehet jäivät kuuntelemaan ja olivat todella huomaavaisia torjuessaan naisen. Miehet kehuivat naista kauniiksi ja kertoivat olevansa otettuja lähestymisestä vaikka eivät pystyneetkään juuri sillä hetkellä lähtemään naisen kanssa treffeille.