Nicolas Cagea kaavailtiin The Matrixin ja Sormusten herran päärooleihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän linjan amerikkalaisnäyttelijä Nicolas Cage on esiintynyt uransa aikana yli 70 elokuvassa. Miestä kaavailtiin 90-luvulla jopa Teräsmiehen rooliin Tim Burtonin Superman Lives -elokuvassa, joka ei tosin koskaan toteutunut.

Nyt tähti on paljastanut joutuneensa kieltäytymään kahden huippusuositun elokuvasarjan päärooleista. Miehen mukaan häntä kaavailtiin Neon rooliin The Matrix -elokuvaan ja Aragorn-hahmoksi Peter Jacksonin Taru sormusten herrasta -trilogiaan.

– On olemassa elokuvia, joissa mukana olemisesta olisi ollut minulle runsaasti hyötyä. Taru sormusten herrasta. Se trilogia, olisin ollut Aragorn. Tai The Matrix, tähti vihjaa Newsweek-lehden haastattelussa.

– Nyt voin kuitenkin nauttia niistä yleisön edustajana. En yleensä katso omia elokuviani. Niinpä voin tuntea todellista iloa katsoessani kyseisiä elokuvia, erityisesti Sormusten Herraa, tähti jatkaa.

Nicolas Cage nähdään tänä vuonna The Runner ja Pay the Ghost -elokuvissa. Mies on myös kiinnitetty Oliver Stonen tulevaan Snowden-elokuvaan.