Nainen pudotti kännykän mereen – delfiini toi takaisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teressa Cee -niminen nainen oli ollut Bahamasaarilla lomamatkalla. Matkansa aikana nainen oli osallistunut erääseen retkeen, jonka aikana hänellä oli mahdollisuus uida delfiinien kanssa. Nainen meni uimaan ja jätti puhelimensa lautan päälle jääneelle tuntemattomalle miehelle, joka oli vahingossa pudottanut puhelimen mereen.

Puhelin oli vajonnut suoraan merenpohjaan, mutta nainen sai onnekseen pinnan alta yllättävää apua. Cacique-niminen delfiini oli huomannut mitä oli tapahtunut ja tullut naisen avuksi. Delfiini sukelsi meren pohjaan, nappasi puhelimen mukaansa ja ui pinnalle naisen älypuhelin suussaan.

Teressa on julkaissut Facebook-sivuillaan tilanteesta videon. He ovat kuvanneet delfiinejä ystävän puhelimella ja yllättyvät täysin, kun Cacique-delfiini tuo naiselle hänen puhelimensa takaisin. Nainen on todella onnellinen saadessaan puhelimen käsiinsä ja hyvin otettu delfiinin suloisesta käytöksestä.

True Story: While in the Bahamas, I had the opportunity to go swimming with dolphins on #BlueLagoonIsland. We were filming on this floating platform in the middle of the Atlantic Ocean. So, against a my better judgment I asked someone to hold my phone for me and he accidentally dropped my phone into water and it sank to the bottom. Cacique, the dolphin, actually retrieved my phone and brought it back up to me. Cutest thing ever! #Unbelievable #Bahamas #DolphinEncounter

Posted by Teressa Cee on Monday, September 21, 2015

Katso video tästä.