One Direction lopetti – isät riemuitsivat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Direction soitti toistaiseksi viimeisen konserttinsa Lontoossa. One Direction on esiintynyt Lontoossa yhteensä 22 kertaa, joten Englannissa lapset ovat ehtineet ennen yhtyeen ilmoittamaa taukoa näkemään idolinsa onneksi monen monta kertaa.

Metro-lehden toimittaja oli paikalla seuraamassa Lontoon konsertin tunnelmia ja otti lasten sijaan haastateltavakseen perheenisät. Toimittaja kysyi miehiltä, mitä mieltä he ovat siitä, että One Directionilla ei ole tiedossa uusia konsertteja enää tämän tapahtuman jälkeen Lontoossa.

Miesten suut kaartuivat niin onnelliseen hymyyn, että heidän kantansa yhtyeen keikkataukoon kävi videolla hyvin selväksi. One Directionin jäsenet ovat todella tietoisia siitä, että lasten saapuminen konsertteihin on kiinni vanhemmista.

Usein toinen vanhemmista joutuu tai saa tulla nauttimaan keikasta lastensa kanssa, minkä vuoksi yhtyeen jäsenet monesti kiittävätkin faniensa vanhempia. Videolla näkyvät isät ovat luultavasti kuunnelleet One Directionia melko paljon ja olleet monilla konserteilla lastensa kanssa, minkä vuoksi tuleva tauko ei näytä heidän mieltään juuri painavan.