Amber Rose lutkakävelyssä – asu teeman mukainen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Amber Rose on tunnettu lyhyestä ja vaaleasta hiustyylistään, josta on ehtinyt tulla jo naisen oma tavaramerkki. Jyrkistä mielipiteistään tunnettu Rose on nyt osallistunut Los Angelesissa lutkakävelyyn yhdessä monien muiden naisten kanssa.

Amber oli pukeutunut lutkakävelyyn teeman mukaisesti niukkaan mustaan alusasuun. Asulla ja kyltillä Rose halusi viestittää, että nainen määrää itse omasta vartalostaan.

Amber Rose tunnetaan malliuransa lisäksi Kanye Westin entisenä tyttöystävänä. Pari ei eronnut ystävällisissä merkeissä, ja Kanyen aloitettua suhteen Kimin kanssa Kardashianien siskosten ja Rosen välillä on silloin tällöin vaihdettu kärkkäitä Twitter-viestejä. Uusissa hiuksissaan Rosea ei voi kuitenkaan olla vertaamatta Kardashianin siskoksiin, sillä tyyli näyttää Kanyen vaimon sukuun verrattaessa yllättävän samanlaiselta.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash