Koira tanssii ”moonwalkia” Michael Jacksonin tahtiin – tähän ei moni koira pysty

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Michael Jackson toi Moonwalk-tanssin suuren yleisön tietoisuuteen jättimäiseksi hitiksi nousseen Billie Jean -kappaleensa musiikkivideolla. Sosiaalisessa mediassa ihastusta keränneen videon perusteella tanssista eivät ole innostuneet pelkästään ihmiset.

Bradley Friesenin englanninbulldoggi Bentleyllä on erikoinen tapa kulkea toisinaan takaperin. Youtubessa jaetulla videolla koira näyttäisi omaksuneen moonwalkin omaksi voitontanssikseen. Bentley nimittäin liikkuu hauskalla tavalla takaperin noudettuaan sille heitetyn lelun, Michael Jacksonin Billie Jean -hitti soidessa asiaankuuluvasti taustalla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat