Tyrmistyttävä luukku! Tämän komeron saa Lontoossa vuokralle 760 eurolla

Koti & Asuminen · Annukka Heikkilä

Lontoossa asunnoista on huutava pula ja niiden hinnat ovatkin kovan kysynnän vuoksi nousseet melko korkeiksi. Tämän tietäen Alex Lomax -niminen nainen ei voinut silti muuta kuin ihmetellä, kun hänelle esiteltiin pientä komeroa, jonka vuokra tulisi olemaan kaikkine kuluineen 760 euroa.

Komero muistuttaa lähinnä Harry Potter -elokuvasta tuttua komeromaista huonetta, jossa vuokralainen voikin mukavasti omassa rauhassaan odotella kutsua Tylypahkan noitien ja velhojen kouluun. Huoneeksi kutsuttu komero sijaitsee talossa rappusten alla, ja on selkeästi esittelyä varten nopeasti muunnettu huoneeksi lattialle lisätyllä pienellä patjalla, peitolla ja tyynyllä.

Metro-lehden mukaan asunnon esittelytekstissä kerrottiin, että huoneen mukana tulee sänky. Huonetoverit toivoivat vuokrailmoituksessa uuden vuokralaisen olevan sellainen, joka ei vain lukittaudu omaan huoneeseensa. Se pelko vaikuttaisi melko turhalta pienen komeron ollessa kyseessä. Vuokra huoneeksi naamioidulle komerolle oli 680 euroa, minkä lisäksi erilaisia asumiseen liittyviä kustannuksia tulisi vuokralaisen maksettavaksi vielä 80 euroa lisää.