Voi miten sööttiä! Leijonanpentu yritti karjua turisteille

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eläinpuistossa vierailleet turistit kohtasivat reitillään pienen leijonanpennun. Rohkea ja utelias pentu osoitti, ettei se pelkää ihmisiä ja se eteni itsevarmasti kohti heitä. Kohtaaminen pienen pennun kanssa on tallentunut videolle.

Leijonanpentu tervehti turisteja avaamalla ääntään. Karjuminen ei kuitenkaan sujunut vielä pieneltä pennulta ja sen ääni kuulosti lähinnä yskimiseltä. Sen sijaan, että karjuminen olisi kuulostanut pelottavalta, kuulosti se ihastuttavan söötiltä.

Suloisella leijonanpennulla on vielä harjoittelemista karjumisen suhteen, mikäli se haluaa pelästyttää turistit tieltään. Ehkäpä vielä jonain päivänä sama leijona saa karjumisellaan ihmisten jalat tutitsemaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat