Chanel Iman ei suotta ole supermalli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin alusvaatemerkki Victoria’s Secret on tehnyt lukemattomista malleista supermalleja. Yksi heistä on nousujohdanteista uraa tekevä Chanel Iman. Neitokainen nähtiin taannoin Instagram-videoillaan esittelemässä taitojaan muun muassa nyrkkeilykehässä ja ampumaradalla.

Parhaillaan Chanel Iman lomailee yhdessä ystäviensä kanssa Havaijilla, jossa heidät kuvattiin eilen rannalla. Ilmeisesti Chanelilla oli yhteenotto paikallisten hyttysten kanssa, kun bikinit paljastivat melkoisesti ihoa herkuteltavaksi. Samalla paparazzit ikuistivat kaunottaren täydellisyyttä hipovan bikinipepun.

Chanel Iman, oikealta nimeltään Chanel Iman Robinson, on amerikkalainen mallikaunotar. Hänen sukujuurensa ovat puoliksi korealaiset ja puoliksi afroamerikkalaiset. Nuoresta iästään huolimatta Chanel on tehnyt jo 10 vuotta mallintöitä, sillä hän sai jo 10-vuotiaana lapsimallina mallisopimuksen Ford Modelsin kanssa. Malliurallaan Iman on poseerannut lukuisten muotilehtien kansikuvissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash