Nukke aiheutti poliisioperaation – pelastettiin autosta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brittiviranomaiset olivat saaneet ilmoituksen autoon jätetystä vauvasta, Dudleyssa, West Midlandsissa. Sairaalan pihaan pysäköidyssä autossa oli viltti, jonka sisällä näytti olevan lapsi. Poliisit päättivät murtautua autoon, sillä he eivät tavoittaneet auton omistajaa.

Metro-lehden mukaan pelastusoperaatiota seurasi kaksi sairaanhoitajaa, jotka olivat valmiina antamaan lapselle ensiapua. Operaatio sai nolon päätöksen, sillä viranomaisille paljastui, että autossa olikin nukke.

Poliisit jättivät auton ikkunaan viestin, jossa he kehoittivat auton omistajaa olemaan yhteydessä poliisiin. Pian selvisi, että auto kuului 20-vuotiaalle Delesia Rattraylle ja nukke oli hänen pikkusiskonsa. Viranomaiset ilmoittivat, että he kustantavat auton ikkunan korjaamisen ja pahoittelivat väärinkäsitystä.