Pikkutyttö kuuli Adam Levinen menneen naimisiin – purskahti itkuun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapsena monet tunteet tuntuvat todella vahvoilta. Pienenä ihastumista ja rakastumista voidaan harjoitella samassa päiväkodissa olevaan tyttöön tai poikaan, mutta välillä ihastuksen kohteeksi päätyvät myös aikuiset.

Näyttelijät, laulajat ja esimerkiksi opettajat ovatkin monien lasten ihastelun kohteena. Lasten ihastukset eivät aina pääty onnellisesti. YouTube-videolla nähdään Mila-niminen tyttö, joka romahtaa täysin kuullessaan, että hänen tuleva aviomiehensä menikin jo naimisiin aikuisen naisen kanssa.

Äiti kertoo videolla tytölle suru-uutiset, jotka muuttivat tytön päivän silmänräpäyksessä hyvästä huonoksi.

Pieni Mila on todella ihastunut Adam Levineen ja ehtinyt ilmeisesti jo mielessään suunnittelemaan heidän yhteistä tulevaisuuttaan. Videolla äiti paljastaa tytölle, että Adam Levine meni naimisiin. Monet naiset voivat varmasti samaistua tytön reaktioon, joka on sekoitus pettymyksen, surun ja mustasukkaisuuden tunteita.