Automies mustaksi pakoputken noesta – eikä ollut edes Volksvagen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Päivä autokorjaamolla koki taannoin huvittavan käänteen, kun yksi korjaajista ehdotti erikoista toimenpidettä. Hän istahti nimittäin korjattavana olevan auton pakoputken taakse ja peitti putken kahdella liinalla. Loppu on viraalivideoiden historiaa, sillä videosta tuli nettihitti.

Korjaajan työkaverit alkoivat kuvata toimenpidettä videolle. Mies antoi merkin ja ratissa istunut kuski painoi kaasupoljinta. Ei mennyt aikaakaan, kun pakoputkesta syöksähti ulos musta savupilvi, joka värjäsi miehen mustaksi.

Korjaajan kädessä olleet liinat eivät suojanneet miestä savulta. Lopputuloksena oli sysimusta autokorjaaja. Huvittava video tilanteesta on julkaistu Facebookissa ja YouTubessa, ja se on saanut viime päivinä jo miljoonia katselukertoja.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.