Huulipunan kokoinen pippurisumute ja sähkölaumautin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaiset verkkokaupat ovat ottaneet valikoimaansa naisille suunnatut itsepuolustusvälineet. Uusimpien välineiden joukossa on huulipunaa muistuttava pippurisuihke ja huulipunaa muistuttava sähkölamautin.

Daily Mail -lehden mukaan pienestä koosta huolimatta sähkölamauttimessa on potkua, sillä se antaa jopa 3 miljoonan voltin sähköshokin pelkällä napin painalluksella. Amazon-verkkokaupassa myytävät aseet kustantavat noin 19 euroa kappaleelta.

Käsilaukkuun sujahtavat aseet ovat kuin suoraan vakoojaelokuvista. Tuotteiden pohjimmainen tarkoitus on lisätä naisten turvallisuutta ja toimia itsepuolustusvälineinä. Euroopassa kyseisten välineiden kantaminen ja käyttäminen on laitonta. Poliisit muistuttavat, että sähkölamauttimet ovat aseita ja niiden hallussapidosta voi saada tuomion.