Myymälävarkaalla kuukautissuoja naamarina – liikkeen omistaja huvittui

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rikolliset eivät ehdi aina ennen varkautta miettimään onko heidän asunsa tai naamarinsa hyvä. Eräät varkaat jäivät kiinni piirrettyään permanenttitussilla itselleen naamarit, koska tussi ei lähtenyt kasvoista ja heidät oli näin ollen helppo tunnistaa.

Nyt eräs varas aiheutti myymälän omistajassa hilpeyttä omalla naamioitumisvalinnallaan. 51-vuotias Gary Victor oli päättänyt murtautua sulkemisajan jälkeen auton varaosia myyvään liikkeeseen Apple Valleyssa. Kasvojensa suojaksi mies oli päättänyt laittaa naisten terveyssiteen, joka aiheutti myymälän henkilökunnassa ja liikkeen omistajassa Mark Wedellissä hilpeyttä.

Wedell oli tarkastanut valvontakamerat, joissa Victor oli näkynyt selkeästi. Miehen kasvoilla oli naisten kuukautissuoja, minkä vuoksi Wedell oli ristinnyt miehen välittömästi Maxipad Bandit -rikollisnimellä. Valvontakameran kuva oli niin selkeä, että Victor oli jäänyt NBC4 News -uutisten mukaan nopeasti poliiseille kiinni.