Rita Ora tihkuu seksiä tuoreissa alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Rita Ora on viihtynyt tänä vuonna tiuhaan tahtiin otsikoissa. Kosovolaissyntyinen laulaja työstää parhaillaan toista albumiaan, minkä lisäksi hän on ehtinyt toimia The Voice UK ja The X Factor -laulukilpailujen tuomarina.

Rita Ora kiinnitettiin taannoin Tezenis-vaatemerkin tuoreeksi mainoskasvoksi. Tähti jakoi Instagramissa seksikkäitä otoksia, joissa hän tarjoilee esimakua yhtiölle työstämästään uudesta alusvaatemallistosta.

24-vuotias tähti nousi taannoin uutisiin myös romanssihuhujen merkeissä. Rita Oran kerrotaan deittailevan nykyään Blink 182 -yhtyeen rumpalia, Travis Barkeria. US Weekly -lehden mukaan pari tapasi Power 106 All Star -pelissä Los Angelesissa, ja ovat viihtyneet toistensa seurassa siitä lähtien tiiviisti.

#ritaora4tezenis preview… Coming soon! @tezenisofficial

Kuva, jonka Rita Ora (@ritaora) julkaisi

@tezenisofficial coming soon…..2015!!!

Kuva, jonka Rita Ora (@ritaora) julkaisi