Kardashianin exä pokasi teinimallin – ikäeroa 14 vuotta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Scott Disick on huhujen mukaan suhteessa 18-vuotiaan mallikaunottaren kanssa. Lindsay Vrckovnikilla ja 32-vuotiaalla Scottilla on ikäeroa jopa 14 vuotta. Parin suhde on saanut kohun aikaan erityisesti Kardashianien leirissä.

Daily Mail -lehden mukaan suhdehuhut ovat olleet Scottin ex-tyttöystävälle Kourtney Kardashianille kova pala. Kardashian on ollut paljastuksesta lähtien allapäin ja vaikuttaisi siltä, että Disickin suhde nuoren mallin kanssa otti koville.

Kourtney ei todennäköisesti ole mielissään ajatuksesta, että 18-vuotiaasta mallista saattaa tulla hänen lastensa äitipuoli. Kardashian on panostanut viime kuukaudet lastensa hoitamiseen, kun Scott on matkustellut ympäri maailmaa juhlien perässä. Jää nähtäväksi saako uusi suhde Scottin rauhottumaan bilettämisen saralla.

Godly.

Kuva, jonka Matt Adam ? (@comefeelme) julkaisi

Forever until the end.

Kuva, jonka Matt Adam ? (@comefeelme) julkaisi