Turisti ei ollut uskoa silmiään – merileijona lekotteli aurinkotuolissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisten ei kannata lähestyä merileijonia, koska ne ovat herkkiä puremaan. Merileijonat eivät kuitenkaan ujostele ja tulevat usein ihmisten lähelle. Nyt Paul van Loock -niminen mies ei voinut uskoa silmiään, kun hän näki rannalle nousseen merileijonan.

Paul van Loock näki rannalla merileijonan, joka oli tullut kuivalle maalle nauttimaan auringonpaisteesta. Miehen yllätykseksi merileijona oli ymmärtänyt rannalla olevien aurinkotuolien tarkoituksen ja hypähtänyt yhdelle niistä makoilemaan. Mies kuvasi huvittuneena merileijonaa, joka nautti lämmöstä hymy huulillaan.

Videolta näkyy, että ranta ei ole hiljainen vaan sijaitsee lähellä tietä, jonka toisella puolella alkaa asutus. Merileijona ei häiriinny liikenteen äänistä tai lähestyvästä kuvaajasta vaan kääntyy välillä toiselle kyljelle saadakseen aurinkoa tasaisesti joka paikkaan.

Even zonnen op het strand :-)

Posted by Paul van Loock on Monday, September 28, 2015