Koiraemo vei pentunsa kävelylle selkärepussa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kekseliäs koiranomistaja on räätälöinyt koiralleen satulalaukkua muistuttavan repun, jonka avulla koiraemo voi kantaa pentuja selässään. Omistaja sai idean pentureppuun siitä, kun hän näki kuinka kiireinen koiraemo oli pentujensa kaitsimisen kanssa.

Mirror-lehden mukaan koiranomistaja julkaisi kuvan keksinnöstään Reddit-sivustolla. Reppu sai riemastuneen vastaanoton, sillä monet kokivat että se toi helpotusta emokoiran arkeen.

Pitbullin omistaja kertoi, että pennut ovat välillä emonsa kyydissä, jotta koira pääsisi liikkumaan asunnossa ja pihalla vapaammin. Pennut ovat olleet mukana myös kävelyillä ja ne ovat selvästi nauttineet maisemista repusta käsin. Omistaja sanoi, että kun pennut kasvavat, niin reppu jää tarpeettomaksi. Lyhyen hetken ajan selkäreppu toi helpotuksen kiireisen koiraemon arkeen.