Mies kiinnitti kiveksiinsä kolme olutlaatikkoa – hurja näky!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Painonnostoa harjoitellut aasialaismies oli valmistautunut hurjaan koitokseen. Miehen tavoitteena oli nimittäin nostaa ilmaan kolme painavaa olutlaatikkoa kivestensä avulla.

Miehen hurja taidonnäyte on kuvattu videolle. Kivulias tempaus onnistui, sillä ponnistelun seurauksena hän sai laatikot ilmaan. Jotta temppu ei olisi liian helppo, alkoi mies heilutella laatikoita edes takaisin.

Katsojat seurasivat haltioituneina miehen temppua. Temppuilijan äänehtiminen viesti siitä, että hän sinnitteli painojen tuottaman kivun kanssa.

Miehen erikoinen tempaus oli onnistunut ja hän sai raikuvat aplodit suorituksestaan. Mirror-lehden mukaan miehen henkilöllisyys ei ole selvinnyt. Ilmeisesti tempauksessa ei ollut kyse Guinnessin maailmanennätyksen tavoittelemisesta.