Paluu Tulevaisuuteen -elokuvan futuristisesta Pepsistä totta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Paluu tulevaisuuteen 2 -elokuvan kuuluisassa kohtauksessa päähenkilöt vierailivat aikakoneella vuoden 2015 lokakuussa, silloisessa tulevaisuudessa. Vuosi 2015 näytti 80-luvulla valmistuneessa elokuvassa arvatenkin hieman erilaiselta kuin mitä se tuli todellisuudessa olemaan.

Robottitarjoilijoiden, lentävien autojen ja leijuvien skeittilautojen lisäksi Paluu tulevaisuuteen ennusti Pepsin tuoneen markkinoille uudenlaisen Pepsi Perfect -juoman. Nyt virvoitusjuomayhtiö on tekemässä ennustuksesta todellisuutta lanseeraamalla futuristisen kolajuoman oikeassa elämässä.

Pepsi Perfectiä voi tilata verkosta 21. lokakuuta alkaen, päivänä, jolloin Michael J. Foxin esittämä Marty McFly saapui elokuvassa vuoteen 2015. Juoman maku ei eroa normaalista Pepsistä, mutta se on säilöttynä uudenlaiseen pulloon. Keräilytuotteeksi tarkoitettu virvoitusjuoma ei myöskään ole aivan halpaa, sillä pullollinen Pepsi Perfectiä maksaa 20.15 dollaria.