Uskomaton näky: Raju perheriita kesken koskenlaskun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pohjois-Carolinassa virtaava Nantahalajoki on suosittu koskenlaskijoiden keskuudessa. Virrassa seikkaleminen on suosittu aktiviteetti etenkin kaverusten ja perheiden kesken. Erään perheen päivä aktiviteetin parissa oli kuitenkin saanut ikävän käänteen.

Veneen kyydissä olleet sisarukset olivat alkaneet tapella kesken koskenlaskun. Väkivaltainen riita on tallentunut paikalle meloneen miehen kuvaamalle videolle. Sisarukset repivät toisiaan hiuksista ja oli vähällä, ettei jompi kumpi pudonnut veteen.

Daily Mail -lehden mukaan ympärille kerääntyneet ihmiset olivat hämmentyneitä tilanteesta, sillä he eivät kyenneet rauhoittelemaan verissä päin tappelevia siskoksia. Lopulta heidän voimansa alkoi loppua ja sitten he viimein suostuivat kuuntelemaan järkipuhetta. Vastoin odotuksia, kumpikaan riehuvista perheenjäsenistä ei päätyny kuohuvaan jokeen.