Retkeilijän lomakuvat puhuttavat – uskoisitko tätä Norjaksi?

Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Norjalainen seikkailija Tomasz Furmanek on yhdistänyt kaksi lempiharrastustaan. Miehen matkoilla yhdistyvät nimittäin melominen ja maisemien kuvaaminen. Tomasz on tunnettu upeista kuvistaan, joita hän on ottanut Norjan vuonoissa meloessaan.

Retkeilijän otoksissa esiintyvät maisemat salpaavat hengityksen upeudellaan. Daily Mail -lehden mukaan miehellä on ollut Instagramissa kymmeniä tuhansia seuraajia siitä hetkestä lähtien, kun hän julkaisi ensimmäiset reissukuvansa. Tällä hetkellä Tomaszilla on lähes 59.000 seuraajaa.

Tomasz Furmanekin ottamat kuvat ovat varmasti houkutelleet ihmisiä matkustamaan Norjaan. Furmanek kannustaa ihmisiä retkeilemään vuonoilla, sillä hänen mielestään upeimmatkaan kuvat eivät kuvasta tarpeeksi näkymää, jonka hän näkee ja kokee paikan päällä.