Sähkörollaattori hajosi tunnelissa – mies jumissa kaksi päivää

Ohhoh! · Annika Kela

Pennsylvanialainen mies oli joutunut hengenvaaralliseen tilanteeseen hänen sähkörollaattorinsa hajotessa kesken matkanteon. Liikuntarajoitteinen mies oli vain hetkeä ennen ajanut vanhaan rautatietunneliin, kun yhtäkkiä sähkörollaattori pysähtyi.

Mirror-lehden mukaan kevyen liikenteen käytössä oleva rautatietunneli oli yli 270 metriä pitkä. Sähkörollaattori lakkasi toimimasta pahimpaan mahdolliseen aikaan, sillä mies oli ehtinyt ajaa tunnelin uumeniin.

Ensimmäinen ohikulkija tuli miestä vastaan vasta kahden päivän kuluttua. Paikalle hälytettiin apua ja mies saatiin ulos tunnelista. Hänet kiidätettiin sairaalaan, sillä hän kärsi vakavasta nestehukasta. Pelastuslaitoksen mukaan miehellä kävi tuuri, että hänet löydettiin, sillä tunnelissa on vain harvoin muuta liikennettä. Lääkäreiden mukaan mies tulee toipumaan koettelemuksestaan.