Isoäiti yritti palkkamurhata miehen – syynä lapsenlapselle tartutetut täit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Täit ovat monille pienten lasten vanhemmille tuttu riesa, josta pääsee kuitenkin melko helposti ja nopeasti eroon. Täit leviävät nopeasti kouluissa ja päiväkodeissa, mutta eräs isoäiti päätteli oman lapsenlapsensa saaneen täitä kodittomalta mieheltä, jonka isoäiti yritti siitä syystä palkkamurhata.

Floridassa asuva Pamela King Vanorsdale yritti palkata miehen murhaamaan kodittoman miehen, koska uskoi kodittoman tartuttaneen lapsenlapsensa täillä. 50-vuotiaan isoäidin suunnitelma meni kuitenkin pahasti pieleen, kun murhaajaksi palkattu mies kieli isoäidin suunnitelmat poliisille.

Isoäiti oli NBC News -uutisten mukaan yrittänyt saada entisen vävypoikansa murhaamaan kodittoman miehen. Vanorsdale oli ollut valmis hankkimaan vävypojalle tehtävän suorittamista varten tarvittavat aseet, mutta Daniel E. Donne -niminen vävy ei ollut silti halukas ryhtymään murhaajaksi, koska pelkäsi, että isoäiti yritti asettaa hänelle ansan.

Vävy kieli Vanorsdalen suunnitelmasta poliisille, joka on ottanut naisen kiinni. Vanorsdale on tällä hetkellä vangittuna 25.000 dollarin takuita vastaan odotellessaan oikeudenkäyntiä, jossa nainen tulee kuulemaan lopullisen tuomionsa murhan suunnittelemisesta.