Itsensäpaljastaja puolustautui oikeudessa – selitys vailla vertaa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pienen kylän asukkaita piinannut itsensäpaljastelija on viimein tuomittu teoistaan Plymouthissa, Englannissa. Pahamaineinen itsensäpaljastelija ”The Flasher” Hinton Sheryn kiisti syytökset oikeudessa viimeiseen asti.

Mirror-lehden mukaan Hinton väitti, että hänellä oli harvinaisen pieni penis. Mies kertoi, ettei hän voinut olla itsensäpaljastelija, koska hän häpesi minimaalista penistään. Viranomaiset eivät uskoneet miehen selityksiä ja he kutsuivat oikeudessa todistajaksi prostituoidun, jonka tiedettiin olleen Sherynin kanssa.

Prostituoitu kertoi tuomarille, että Hintonin penis oli normaalin kokoinen. Se riitti tuomarille todisteeksi ja mies tuomittiin 17 vuodeksi vankilaan. Vuosien 1970-1980 välillä, mies oli syyllistynyt itsensä paljastelemiseen 18 eri tapauksessa. Tuomiossa otettiin huomioon se, että osa miehen uhreista oli alaikäisiä.