Kannabiskauppias jakoi käyntikortteja – mukana ilmaisnäyte

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kannabiskauppiaat ovat lähestyneet potentiaalisia asiakkaitaan uskaliailla käyntikorteilla Manchesterissa. Ihmisille on nimittäin jaettu käyntikortteja, joissa on puhelinnumeron lisäksi mukana pieni ilmaisnäyte kannabista.

Viranomaiset ovat saaneet käyntikortteja haltuunsa ja he tutkivat asiaa. Metro-lehden mukaan käyntikortteja on jaettu useissa kotibileissä, opiskelijabileissä ja kadunkulmissa baarien lähettyvillä.

Fallowfield ja Levenshulme ovat opiskelijavaltaisia kaupunginosia Manchesterissa ja kannabiskauppiaat ovatkin ottaneet alueet pääasialliseksi markkinointi- ja myyntikohteekseen. Ihmisten mukaan kannabista on yllättävän helppo ostaa kyseisissä kaupunginosissa. Viranomaiset ovat aikoneet tehostaa valvontaansa kyseisillä alueilla.