Hurja muodonmuutos! Matthew McConaugheya ei ole enää tunnistaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Matthew McConaughey on muutaman vuoden sisällä noussut Hollywoodin halutuimpien ja arvostetuimpien miesnäyttelijöiden listalle. Profiiliaan nostanut mies on nähty monissa menestyksekkäissä elokuvissa ja sarjoissa, kuten The Wolf of Wall Street, Interstellar ja True Detective.

Matthew McConaughey todistaa jälleen muuntautumiskykynsä tulevassa Gold-elokuvassa. Mies on nähty elokuvan kuvauksissa kaljuuntuvana ja hieman ylipainoisena, varsin eri näköisenä kuin hänet on totuttu näkemään valkokankaalla. Elokuvassa tähti esittää liikemiestä, joka matkustaa Indonesian viidakoihin kullan perässä.

McConaughey herätti huomiota mediassa vastaavanlaisella tempauksella vuonna 2012. Tuolloin tähti laihdutti 14 kiloa The Dallas Buyers Club -elokuvaa varten. Mies näytteli elokuvassa HIV-tartunnan saanutta Ron Woodruffia.

Splash
Splash
Splash
Splash