Mies säikähti kannabiksen vaikutusta – soitti hätänumeroon

Viihdeuutiset · Annika Kela

Viranomaiset olivat saaneet ilmoituksen miehestä, joka oli huolestunut kokemistaan kannabiksen vaikutuksista Austintownissa, Ohiossa. Mies oli soittanut hätänumeroon, sillä hän koki kannabiksen vaikuttaneen häneen liian voimakkaasti.

Poliisit vastasivat kutsuun ja he ajoivat miehen asunnolle tarkistamaan, mikä miehen tilanne oli. The Vindicator-sivuston mukaan viranomaiset löysivät miehen olohuoneesta. Poliisiraportin mukaan mies makasi sohvalla Doritos-sipsien, suolakala-keksien ja suklaakeksien ympäröimänä.

Poliisit totesivat pian, että kyseessä oli turha reissu, sillä miehellä vaikutti olevan kaikki hyvin. Viranomaisten mukaan mies oli vain poikkeuksellisen vahvasti kannabiksen vaikutuksen alaisena. Mies ei ole saanut syytteitä tapauksen johdosta.