Asiantuntija: Tuleva sukupolvi pääsee eläkkeelle 100-vuotiaana!

Terveys Viihdeuutiset · Annika Kela

Arvostettu bisnesalan konsultti ja Fast Future -yrityksen johtaja Rohit Talwar on tehnyt kauhistuttavan ennusteen tuleville sukupolville. Talwarin mukaan tulevat sukupolvet joutuvat olemaan työelämässä 100-vuotiaaksi asti.

Ennusteen mukaan suuri osa ihmisistä tulee tekemään yli 40 eri työtä elämänsä aikana. Talwarin mukaan on mahdollista, että 20 vuoden kuluttua ihmiset elävät 120-vuotiaiksi. Jotta tulevat sukupolvet pääsisivät eläkkeelle elinaikanaan, heidän on paiskittava töitä huomattavasti enemmän kuin aiempien sukupolvien.

Konsultin mukaan 30-80 prosenttia työpaikoista tulee katoamaan seuraavan 20 vuoden kuluessa, sillä automatiikka ja robotit korvaavat monet työt. Daily Mail -lehden mukaan ihmisten on sopeuduttava muutoksiin ja se johtaa siihen, että ihmiset joutuvat kouluttautumaan elämänsä aikana useampiin ammatteihin työllistyäkseen.

Rohit Talwarin mielestä on tärkeää, että tulevia sukupolvia valmennetaan jo kouluiässä siihen, että heidän on tehtävä töitä 100-vuotiaiksi asti. Miehen mukaan tulevaisuuden muutoksiin on valmistauduttava ajoissa. Rohit on sitä mieltä, että tuleva sukupolvi sopeutuu tilanteeseen, jos aihetta käsitellään jo kouluissa.