Venäläismies pysäytti liikenteen – luuli olevansa toimintaelokuvassa?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Linja-auton pysähtymisestä turhautuneet matkustajat olivat astuneet ulos ajoneuvosta nähdäkseen, mistä matkan keskeytyiminen johtui. Matkustajille selvisi, että keskeytyksen aiheutti humaltunut mies, joka kiipeili linja-auton katolla.

Silminnäkijä on kuvannut humalaisen toilailun videolle. Mies käveli bussin katolla edes takaisin ja välillä hän väisteli toisten ajoneuvojen kaapeleita. Sitten hän näki, että linja-auton vierestä ajoi toinen kulkuneuvo.

Mies otti vauhtia ja hyppäsi toisen linja-auton katolle. Humalainen onnistui keskeyttämään toisenkin bussin ajomatkan. Toinen linja-auton kuljettajista puhui puhelimessa ja hän vaikutti tuohtuneelta.

Humalaisen miehen temppuilu ei näyttänyt laantuvan ja hän ilmeisesti luuli olevansa voittamaton. Lopulta hän loikkasi takaisin toisen linja-auton katolle. Uhkaava tilanne päättyi, kun viranomaiset saapuivat paikalle.