Opettajalla seksisuhde teinioppilaaseen – vankeustuomio tuli!

Ohhoh! · Annika Kela

Manchesterissa työskennellyt kouluavustaja Caroline Berriman on tuomittu lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ehdolliseen vankeusrangaistukseen. 30-vuotiaan kouluavustajan ja 15-vuotiaan oppilaan seksisuhde kesti lähes kaksi kuukautta.

The Sun -lehden mukaan rikokseen syyllistynyt Berriman tuomittiin ehdonalaisen vankeusrangaistuksensa lisäksi 250 tunniksi yhdyskuntapalveluun. Naisen teko on järkyttänyt Abraham Mossin yhteiskoulun työntekijöitä ja oppilaita.

Teinipoika kertoi oikeudessa heinäkuussa, että hän harrasti kouluavustajan kanssa seksiä yli 50 kertaa. Nainen kertoi, että heillä oli niin läheinen suhde, että Carolinen kaksivuotias tytär alkoi kutsua teinipoikaa isäkseen.

Suhde tuli päätökseensä, kun teinipoika kertoi kokemuksistaan veljelleen. Teinipojan mukaan hän on saanut hyväksikäytöstä ikuiset arvet. Caroline Berriman on viimein joutunut vastuuseen teoistaan.