Dubaissa avattiin lumihuone – yrittäjä tienaa nyt miljoonia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englantilainen yrittäjä Ben Elliot-Scott on onnistunut luomaan lumesta itselleen menestyksekkään bisneksen. Mies perusti vuonna 2012 Dubaissa kylpylän, jonka erikoisuutena on kylmähuone, jossa on lunta.

Benillä oli alusta alkaen visio, että hän halusi tehdä eksoottisista lumihuoneista varakkaille tarkoitetun luksuselämyksen. Elliot-Scott rakennuttaa yksityisiä lumihuoneita asiakkailleen huimaan hintaan, sillä yksi huone maksaa jopa 244.000 euroa.

Huoneiden sisutus on arktinen ja huoneisiin on lumikoneiden avulla tehty oikeaa lunta. Huoneissa viihtyvät vieraat voivat kosketella lunta ja leikkiä vaikkapa lumisotaa. Benin yritys on ollut menestys. Lumihuoneet ovat olleet niin suosittuja, että Ben on laajentanut toimintaansa.

Nykyään hän suunnittelee ja rakentaa lumihuoneita varakkaiden ihmisten omiin koteihin. Hän myös vuokraa tilapäisiä lumihuoneita esimerkiksi juhlia varten. Jos joku Dubaissa haluaa lunta pihalleen tai asuntoonsa, on Ben silloin mies, johon paikalliset ovat yhteydessä. Elliot-Scottin menestystarinaa lukiessa herää vain yksi kysymys, miksi suomalaiset eivät ole keksineet tätä?