Isoveli auttoi vaipanvaihdossa – märkä yllätys kasvoille

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perheenisä Josh Fairbanks on tullut monille tunnetuksi nettivideoistaan, joissa hän jekuttaa perheejäseniään. Nyt mies on julkaissut netissä kotivideon, jossa hänen 11-vuotias poikansa Logan vaihtaa pikkuveljensä vaipan.

Daily Mail -lehden mukaan hauskan kotivideon on kuvannut tällä kertaa perheenäiti, joka epäili, että pojan pokka pettää kesken vaipanvaihdon. Reipas isoveli kertoi projektistaan ja sitten hän ryhtyi toimeen. Sitten tapahtui jotain odottamatonta.

Pienokainen nimittäin virtsasi isoveljensä päälle. Logan alkoi kirkua kauhistuksesta ja lopulta vauva alkoi itkeä. Video osoittaa, että tässä perheessä voi sattua ja tapahtua mitä vain. Onneksi heillä on useimmiten kamerat käynnissä oikealla hetkellä.