Mies ei löytänyt koiraansa – makasikin matolla! Näetkö sinä tässä koiraa?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Koiranomistaja on julkaissut netissä riemastuttavan kuvan kylpyhuoneensa matosta. Mies kertoi Reddit-palvelussa, että hän luuli koiransa seuranneen häntä vessaan, mutta sitten lemmikki vain katosi.

Daily Mail -lehden mukaan mies oli lähtenyt etsimään koiraa asunnostaan ja hän huolestui, kun koiraa ei näkynyt missään. Sitten hän palasi kylpyhuoneeseen tarkistaakseen vielä kerran, oliko koira livahtanut sinne.

Kylpyhuoneen lattialla maannut koira liikahti omistajansa astuessa vessaan. Vasta silloin mies tajusi, että koira oli ollut kokoajan hänen vieressään kylpyhuoneessa, sillä koira oli maastoutunut mattoon. Ellei katsoja tietäisi, että kuvassa on koira, olisi sitä lähes mahdotonta erottaa maton seasta.

Imgur
Imgur