Mies soitti naapuriinsa poliisit – kävi pidätyksen jälkeen varkaissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jarid Hamilton oli keskustellut videopuhelun avulla ystäviensä kanssa, kun hänen ovelleen oli tullut poliisi. Hamiltonin naapuri oli soittanut miehen asunnolle poliisit, koska hänen mukaansa asunnosta oli kuulunut liikaa meteliä.

Poliisit veivät Hamiltonin mukanaan niin yllättäin, että videopuhelu jäi päälle eikä hän ehtinyt edes lukitsemaan oveaan. Ystävät jäivät keskustelemaan keskenään videopuhelun välityksellä ja ihmettelivät juuri todistamaansa tapahtumaa.

Seuraavat tapahtumat yllättivät ystävät kuitenkin vielä enemmän, kun poliisit soittanut naapuri avasi asunnon oven ja tuli Hamiltonin poistuttua varkaisiin. Ystävät näkivät reaaliaikaisesti, kun metelistä valittanut naapuri tuli asuntoon ja varasti Hamiltonin tavaroita.

Ystävät ihmettelivät näkemäänsä ja soittivat Hamiltonin puolesta naapurille poliisit. Ystävät kertoivat, että kamera oli jäänyt päälle ja naapuri on tällä hetkellä varastanut Hamiltonin asunnosta omaisuutta jo kahteen kertaan.

Naapuri oli vienyt muun muassa miehen puhelimen, kengät ja kalliit kuulokkeet. Poliisit vapauttivat Hamiltonin ja tulivat takaisin pidättämään Benjamin Frostad -nimisen naapurin, joka oli suunnitellut koko pidätyksen rauhallista murtovarkauskeikkaansa varten.