Naisia vedätettiin rajusti – virtsasivat housuun tasa-arvon nimissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa leviää vuosittain lukemattomia erilaisia tempauksia, joista osasta tulee hyvinkin suuria ilmiöitä. On ollut vain ajan kysymys koska jotkut ryhtyvät huijaamaan herkkäuskoisia tällaisten ilmiöiden perusteella. Nyt se on alkanut, ja vieläpä poikkeuksellisen hyvin.

Sukupuolisen tasa-arvon puolesta on marssittu ja noustu barrikadeille ympäri maailmaa, joten monet ovat valmiita tekemään lähes mitä tahansa asian eteen. Viime päivinä verkossa on levinnyt hämmästyttäviä kuvia naisista, jotka ovat virtsanneet housuunsa, kuvanneet tilanteen ja julkaisseet kuvan sosiaalisessa mediassa hashtagilla #PissForEquality.

pissforequality08102015

Kyseessä on kuitenkin alunperin 4chan-verkkosivulta 2. lokakuuta alkunsa saanut kokeilu, jossa testataan millaisin tempauksiin varsinkin feministit ovat valmiita asiansa puolesta.

– Mitä jos saisimme ihmiset jotenkin julkisesti virtsaamaan/kakkaamaan housuunsa tasa-arvon puolesta? verkkosivustolla kirjoitettiin tuolloin.

Asiasta uutisoiva InfoWars kertoo, että nettiaktiivit tekaisivat useita käyttäjätilejä, joiden turvin he lähtivät jakamaan sanomaa ja valokuvia PissForEquality-teemasta. Tempaus lähti nopeasti leviämään, ja pian pissakuvia oli julkaistu kymmeniä ja sitten jo satoja.