Isä tuli töistä kotiin – taaperolla ja koiralla sama reaktio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhempien on mukava tulla kotiin pitkän ja raskaan työpäivän jälkeen kun he voivat tietää, että heitä on ikävöity ja heitä odotetaan innolla kotiin. Välillä malttamaton odottaja voi olla pieni lapsi tai perheen koira.

Tässä tapauksessa isää odotettiin kotiin kaksin kappalein, kun sekä lapsi että perheen lemmikkikoira olivat liimautuneina lasioveen.

Perheenäiti on kuvannut videolle, kun taapero ja koira odottavat isää työpäivän jälkeen kotiin. Kumpikin katsoo innoissaan ulos tielle ja pitää lasiovesta kiinni. Kun tuttu auto alkaa näkymään ja pikkuiset huomaavat auton lähestyvän kotia, sekä lapsi että koira alkavat innostumaan.

YouTube-videolla näkyy hauska tilanne, kun taaperon ja koiran reaktiot isän kotiinpaluuseen ovat täysin samanlaiset. Kumpikin pitää lasiovesta kiinni ja innostuu nähdessään isän saapuvan kotiin. Sekä koira että lapsi tamppaavat jaloillaan ja läpsyttelevät käsillä tai etutassuilla lasiovea samalla kun kumpikin ääntelee innostuneena.