Teini testasi spiritismisovellusta – selkäpiitä karmiva tulos!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuori opiskelijatyttö oli päättänyt ystäviensä kanssa testata älypuhelimelle ladattavaa Ouija-sovellusta. Spiritistinen istunto ja kommunikointi henkimaailman kanssa päättyi huonosti, sillä 18-vuotias Patricia Quispe alkoi käyttäytyä oudosti.

Mirror-lehden mukaan ystävät soittivat hätänumeroon ja Patricia kiidätettiin sairaalaan Limassa, Perussa. Ensihoitajien mukaan tyttö oli vaipunut jonkinlaiseen psykoosiin, sillä hän käyttäytyi kuin riivattu. Tyttö huusi ambulanssissa: ”Päästä minut vapaaksi!” ja hän toisti numeroa 666.

Sairaalassa Patricia pyysi äitiään viemään hänet kotiin. Tytön äiti huomasi, ettei hänen tyttärensä ollut oma itsensä ja hän piti parempana vaihtoehtona sitä, että he pysyisivät sairaalassa, kunnes perheelle selviäisi mikä Patrician kohtauksen aiheutti.

Tytön mielenterveydellinen tila meni kuitenkin pian huonompaa suuntaan ja hänet vietiin psykiatriselle osastolle hoidettavaksi. Ouija-sovelluksen käyttäminen oli johtanut kauhelokuvamaiseen lopputulokseen.

http://www.mirror.co.uk/news/weird-news/horrifying-moment-girl-possessed-devil-6582565