Rihannan sairaalakuntoon hakannut valistaa nyt perheväkivallasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Chris Brown on tehnyt elämänsä aikana paljon virheitä. Hän on ollut väkivaltainen puolisojaan kohtaan, pahoinpidellyt naisfanejaan ja mieheltä on myös uhattu evätä oikeus nähdä hänen omaa tytärtään.

Artistin maineessa on paljon korjattavaa ja miehellä onkin pitkä tie edessään ennen kuin hän saa todistettua muille, että hän on muuttunut mies.

Chris Brown haluaa näyttää, että hän ei kulkenut karua ja väkivaltaista polkuaan turhaan. Brown on Hiphollywood-sivuston mukaan ilmoittautunut vapaaehtoiseksi valistamaan australialaisia ihmisiä perheväkivallan tunnusmerkeistä, sen vaaroista ja siitä selviämisestä. Chris Brownin vapaaehtoiseksi asettuminen saattaa hämmentää monia, mutta ainakin miehellä on aiheesta paljon kokemusta.

Mies kertoo Twitter-tilillään, että olisi enemmän kuin kiitollinen siitä, että saisi valistaa ihmisiä perheväkivallasta. Brown haluaisi mielellään jakaa omia kokemuksiaan aiheesta ja näyttää, että hänen tekemistään virheistä voi syntyä jotakin hyvää ja olla toivottavasti apua jollekin toiselle.