KFC-ravintolan annoskuva ja todellisuus kaukana toisistaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ravintoloiden ruokalistan markkinoinnissa ja valotauluilla käytetyt ruokakuvat saattavat antaa asiakkaalle lähes aina väärän kuvan annoksen todellisesta ulkonäöstä. Eräs asiakas oli todella pettynyt Kentucky Fried Chicken -ravintolassa tilaamaansa annokseen.

Annos ei nimittäin muistuttanut miltään osin kuvattua annosta. Annos oli todellisuudessa harmaa, sotkuinen ja vetinen mössö. Metro-lehden mukaan miestä oli kuitenkin kaikkein eniten harmittanut annoksen koko, joka ei vastannut kuvaa eikä korkeaa hintaa.

Ravintola on pyytänyt asiakkaalta anteeksi ja ollut pahoillaan siitä, että kyseistä annosta ei ole tehty ravintolassa niin kuin on neuvottu.

Ravintoloiden annoskuvissa annoksen tulisi näyttää ihmisen edessä kutakuinkin samalta, mikä kuvassa näkyy. Joka ravintolassa tällaista sääntöä ei taideta juurikaan kunnioittaa, sillä usein tilatut annokset eivät muistuta lainkaan mainoskuvia. Stara kertoo lähiaikoina ruokakuvauksen kuumimmat niksit.