Kotivideolla hämmentävä näky: Menninkäinen juoksi lattialla?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Netissä on äskettäin lähtenyt leviämään perheenäidin kuvaama video, jossa esiintyy menninkäistä muistuttava hahmo. Kotivideota kuvannut meksikolaisnainen säikähti nähdessään taaperonsa takana taruolentoa muistuttavan hahmon.

Mirror-lehden mukaan video on kuvattu Meksikossa vuonna 2011. Äidin mukaan kaksivuotias Benjamin on käyttäytynyt kuvaushetkestä lähtien erikoisella tavalla. Perheenäidin mukaan lapsella on mielikuvitusystävä, jonka tuntomerkit vastaavat videolla nähtyä hahmoa.

Monet videon nähneistä eivät ole olleet kovin vakuuttuneita videon aitoudesta. Vaikka monet pitävät videota huonona huijauksena, on se silti katsottu netissä yli 11,5 miljoonaa kertaa. Perheenäiti on vakuuttanut, että video on aito ja vielä tänäkin päivänä hän etsii selitystä videolla nähdylle hahmolle.