Lehtien glamour-kansikuvat toistettiin koirilla – upea tulos!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Puolalainen löytöeläinkoti on järjestänyt kampanjan, jonka tarkoituksena on kerätä varoja kodittomille lemmikeille ja löytää niille kodit. Jotta kampanja olisi mahdollisimman näyttävä, järjestettiin löytökodin koirille omat muotikuvaukset.

Malleiksi valitut koirat poseerasivat tyyleissä, jotka muistuttivat muotilehdessä nähtyjen kuvien kopioita. Kuvat julkaistiin koirien omassa Po Psu Ta Moda -muotilehdessä. Daily Mail -lehden mukaan koirat suoriutuivat tehtävästään erinomaisesti ja ne palkittiin ruhtinaallisesti mallina työskentelemisestä.

2 plus 4 Paws -löytöeläinkodin työntekijät ovat olleet tyytyväisiä lopputulokseen. Kampanja poiki heille paljon näkyvyyttä ja kuvissa esiintyvät koirat herättivät ihmisissä paljon kiinnostusta. Kuvien ansiosta kodittomat koirat eivät ole jääneet unholaan ja löytöeläinkotiin on alkanut tulvia tiedusteluita kodittomista lemmikeistä. Kampanja on myös poikinut järjestölle lahjoituksia.