Leijonan ja miehen jälleennäkeminen ihastuttaa – molemmilla ollut suuri ikävä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni muistaa tarinan suloisesta Christian-nimisestä leijonasta, jonka kaksi miestä aikoinaan adoptoivat lemmikikseen. Pitovaikeuksien vuoksi he joutuivat vapauttamaan leijonan, minkä jälkeen molemminpuolinen ikävä kasvoi.

Miesten ja Christianin jälleennäkeminen taltioitiin ja se sai miljoonat ihmiset ihastelemaan leijonan ja ihmisten välistä suhdetta. The Black Jaguar White Tiger Foundation on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa Adolfo-niminen mies pääsee tapaamaan Kiara-nimisen naarasleijonan, jonka Adolfo on aikoinaan kasvattanut.

Videolta näkyy, miten valtava ikävä Kiaralla on miestä ollut ja kuinka hän osoittaa hellyyttä ja kiintymystä Adolfolle.

Kun Adolfo kävelee häkkiin, Kiara heittäytyy heti miehen kaulaan kiinni ja kaataa tämän maahan. Tätä seuraa pitkä puskeminen ja leikkimielinen näykkiminen, jolla leijona osoittaa luottavansa mieheen. Video todistaa jälleen sen, että leijonat eivät unohda ihmisiä, jotka ovat osoittaneet heille rakkautta.