Mitä ihmettä? Mies leikki ravun kanssa kuurupiiloa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet ihmiset ostavat lemmikin halutessaan seuraa ja jonkin pörröisen eläimen, jota rapsutella ja helliä. Koirista ja kissoista tulee perheenjäseniä, joilla on omat tunteet ja luonteenpiirteet. Akvaarion ostajat useammin ajattelevat akvaariossa temmeltävien ja uivien otusten olevan lähinnä kaunista katseltavaa ja hieno sisustuselementti.

YouTube-videolla nähdään erittäin hämmentävä tilanne, kun mies leikkii lemmikkirapunsa kanssa kuurupiiloa. Rapu on varmasti poikkeuksellisen sosiaalinen ja vuorovaikutteinen yksilö tullessaan akvaariossa lasin eteen tervehtimään miestä ja leikkimään. Rapu laittaa sakset silmiensä eteen, kunnes omistaja huudahtaa ravulle: ”Kukkuu”.

Aina, kun omistaja huudahtaa ravulle: ”Kukkuu”, rapu tulee esiin saksiensa takaa paljastamalla silmänsä. Rapu piiloutuu saksiensa taakse kerta toisensa jälkeen ja tulee omistajan käskystä esiin. Tällaisen leikin opettaminen ravulle menee varmasti monelta katsojalta yli ymmärryksen.