Sotilaiden seremonialle hellyttävä käänne – pikkutyttö juoksi isänsä luokse

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Colorado Springsissä Fort Carsonin tukikohdassa koettiin hellyttävä hetki, kun pikkutyttö keskeytti sotilaallisen seremonian tunnistettuaan isänsä satojen sotilaiden joukosta. Tytöllä oli ollut isäänsä valtava ikävä, ja hän näytti sen isälleen juoksemalla miehen jalkoihin kiinni kesken virallisen toimituksen.

300 sotilasta palasi kahdeksan kuukautta kestäneeltä komennukseltaan ja heitä oltiin vastaanottamassa takaisin kotiin sotilaallisten menojen ja vastalle saapuneiden perheiden kera. Vastaan tulleet olivat tehneet rakkaille pojilleen, aviomiehilleen ja isilleen kylttejä ja pukeutuneet juhlavasti miesten kotiinpaluuta varten.

Eräs pikkutyttö oli tunnistanut isänsä sotilaiden joukosta. Perheet saisivat tervehtiä miehiä vasta virallisten menojen jälkeen, mutta kukaan ei olisi pystynyt estelemään tätä pientä tyttöä pääsemästä isänsä luo. Hän tarrasi isänsä jalkoihin kiinni ja halasi häntä, jolloin isä kumartui ja halasi pientä tyttöään takaisin.