Rihanna vakuuttaa: ”En harrasta yhden illan juttuja”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Barbadosilainen poptähti Rihanna on paljastanut lehtihaastattelussa, ettei hän harrasta yhden illan juttuja. Juhlimisesta nauttiva kaunotar kertoi, että hän usein kaipaa läheisyyttä ja seksiä, mutta hän ei päästä ketä tahansa hänen viereensä nukkumaan.

Vanity Fair -lehden mukaan Rihanna nauttii miesten treffailemisesta, vaikkakin hänen miesrintamallaan on ollut pitkään hiljaista. Se asia on todennäköisesti hiljattain muuttunut, sillä Daily Mail -lehden mukaan Rihanna tapailee räppäri Travis Scottia.

Poptähti on ollut vakiovieras Travis Scottin keikoilla ja huhujen mukaan pariskunnan välillä roihuaa romanssi. Rihanna ja Travis eivät piilotelleet ihastusta toisiinsa New Yorkin muotiviikoilla, sillä pari näyttäytyi useissa juhlissa yhdessä.