Selena Gomezia haukuttiin lihavaksi – hakeutui terapiaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Selena Gomez on paljastanut aloittaneensa terapian masentuneisuutensa ja alakuloisuutensa vuoksi. Tähtönen tunnusti, että hänellä oli ollut viime aikoina vaikeaa, sillä hänen itseluottamuksensa oli kärsinyt netissä kiertäneiden ilkeiden kommenttien vuoksi.

Splash
Splash

UsWeekly-lehden mukaan terapia on auttanut Gomezia. Selena kertoi, että hän oli loukkaantunut muun muassa siitä, että häntä oli haukuttu netissä lihavaksi. Kaunotar kertoi, että hänellä oli elämässään meneillään vaihe, jolloin hänen itsevarmuutensa ei ollut korkeimmillaan.

Loukkaavat kommentit olivat satuttaneet Gomezia ja lopulta hän alkoi uskoa nettikiusaajiensa sanoja. Terapian myötä Gomezin itsetunto on onneksi jälleen kohonnut. Neitokainen tunnusti, että hän on tottunut uravalintansa vuoksi kuulemaan paljon julkista kritiikkiä ja arvostelua, mutta ensimmäistä kertaa ihmisten ilkeät sanat vaikuttivat häneen.

Splash
Splash