Taapero auttaa siivoamisessa – ikiliikkuja on keksitty?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienet lapset pitävät kaikenlaisesta tekemisestä ja monesti heidät saa juksattua jopa siivoamaan. Ensimmäisiä siivoukseen liittyviä asioita opitaan yleensä taaperona, kun vanhemmat pyytävät lapsia keräämään lelunsa niille kuuluvaan lelulaatikkoon.

Eräs vanhempi sai nopeasti huomata antaneensa lapselleen loputtoman siivoustehtävän pyytäessään häntä keräämään tennispalloja.

Vanhempi on kuvannut taaperoaan videolle, kun tämä on ottanut tehtäväkseen kerätä kaikki levittämänsä tennispallot takaisin niille kuuluvaan putkiloon. Siivoamaan ryhtynyt poika on hyvin päättäväinen kerätessään palloja, mutta hänen tekniikkansa on vielä hieman puutteellinen.

Joka kerta, kun poika kumartuu nostamaan toista tennispalloa maasta, hän pudottaa putkilossa olevan pallon maahan. Poika kerää ja kerää, mutta pallot eivät vähene lattialta. Tehtävä osoittautuikin melkoiseksi luonnetta mittaavaksi testiksi, jonka myötä vanhempi sai huomata lapsensa olevan hyvin periksiantamaton ja kärsivällinen.