Vanhemmat saivat koskettavan kirjeen kuolleelta lapseltaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Leland Shoemake oli kuusivuotias poika, joka kärsi vakavasta aivokalvontulehduksesta. Intensiivisen sairaalahoidon ja urhean taistelun jälkeen Leland menehtyi, jolloin vanhemmat luulivat, että eivät enää koskaan tulisi kuulemaan Lelandista.

Poika oli kuitenkin pitänyt itse huolen siitä, että hänen viimeiset terveisensä olivat menneet perille. Lelandin vanhemmat olivat hyvästelleet poikansa sairaalassa, minkä jälkeen he olivat lähteneet kotiin hakemaan pojan vaatteita, joissa hänet tultaisiin hautaamaan. Vanhempien yllätykseksi he olivat löytäneet olohuoeen pöydältä viestin, joka oli kirjoitettu Lelandin käsialalla.

Leland oli jotenkin vanhempien huomaamatta onnistunut kirjoittamaan heille viestin ja viemään sen olohuoneen pöydälle ennen kuin he olivat viimeisen kerran lähteneet yhdessä kohti sairaalaa. Leland oli tiennyt kuolevansa, minkä vuoksi hän oli ajattelevaisena pikkupoikana halunnut kirjoittaa vielä viimeiset terveiset vanhemmilleen. Viestissä Leland oli kertonut olevansa yhä vanhempiensa kanssa ja rakastavansa heitä. Poika kiitti vanhempia ja lopetti viestin hyvästeihin.

This is Amber. This will be my only post on here for awhile. I was over protective of Leland and tried my best to keep…

Posted by Prayers for Leland on Monday, September 28, 2015

Katso kuva tästä.